Υποβολή Α.Π.Δ. μέσω INTERNET
 ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
Εγγραφή & Χρήση Ηλ. Υπηρεσιών
Υποβολή Α.Π.Δ. μέσω INTERNET
A.Π.Δ. - Γενικά
 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
Εγγραφή & Πρόσβαση στις Ηλ.Υπ.
Ενημέρωση Οφειλετών
Ρύθμιση Οφειλών
Πληρωμές μέσω Τράπεζας
 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ
Βιβλιάριο Υγείας
Παροχές Μητρότητας
Εγγραφή & Χρήση Ηλ. Υπηρεσιών
 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Γενικά
Διενέργεια Διαγωνισμών
Υλοποίηση - Εκτέλεση Σύμβασης
 
Αρχική σελίδα / Συχνές Ερωτήσεις - FAQs / Υποβολή Α.Π.Δ. μέσω INTERNET

Πώς κάνω αντιγραφή Α.Π.Δ. προηγούμενης περιόδου, προκειμένου να μην εισάγω κάθε φορά όλες τις εγγραφές των ασφαλισμένων στις φόρμες;

Η λειτουργία Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο ενεργοποιείται όταν στο πλαίσιο διαλόγου για την Δημιουργία Περιόδου Υποβολής κάνουμε κλικ στο αντίστοιχο checkbox.

Έχοντας επιλέξει την Αντιγραφή από προηγούμενη περίοδο και πατώντας Συνέχεια, εμφανίζεται ένα επιπλέον πλαίσιο διαλόγου, ώστε να επιλέξουμε την περίοδο που επιθυμούμε να αντιγράψουμε.

Όπως αναφέρεται και στις οδηγίες στο πλαίσιο διαλόγου, ενεργοποιώντας αυτή την λειτουργία, αντιγράφονται κάποια από τα στοιχεία μισθοδοσίας της επιλεγμένης περιόδου που, ως στοιχεία της νέας περιόδου δημιουργούμε.

Πιο συγκεκριμένα θα αντιγράφονται ΜΟΝΟ οι εγγραφές με τύπο αποδοχών "01-Τακτικές Αποδοχές", "02-Αποδοχές Υπαλλήλων ΝΠΔΔ κλπ", "13-Τεκμαρτές Αποδοχές", "21-Τακτικές αποδοχές", "36-Τακτικές αποδοχές για υπολογισμό εισφορών υπέρ Ειδικού Λογαριασμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων", "44-Τακτικές αποδοχές για υπολογισμό συνεισπραττόμενων εισφορών και ΕΤΕΑΜ", "52-Τακτικές αποδοχές για υπολογισμό εισφορών ασθένειας σε είδος και σε χρήμα τ. ΤΑΞΥ", "56-Τακτικές αποδοχές", "67-Τακτικές αποδοχές για υπολογισμό εισφορών υπέρ ΙΚΑ - ΕΤΕΑΜ", "78-Τακτικές Αποδοχές για υπολογισμό εισφορών κλάδου κύριας σύνταξης τ. Τ.Σ.Ε.Α.Π.Γ.Σ.Ο. από 1/8/07 - 31/7/2012" και ΟΧΙ οι εγγραφές με λοιπούς τύπους αποδοχών (π.χ. Bonus, Δώρο Πάσχα κ.λ.π.).

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση απολύσεων μέσα στην προς δημιουργία περίοδο, θα πρέπει να διαγραφούν οι εγγραφές για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους, ενώ σε περίπτωση προσλήψεων θα πρέπει να προστεθούν οι εγγραφές για τους νέους εργαζόμενους.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γίνει έλεγχος της κατάστασης της Α.Π.Δ. που δημιουργήθηκε πριν αυτή υποβληθεί οριστικά.


 Επιστροφή |  Κορυφή
   
 Όροι Χρήσης   Copyright © 2001-2018 ΙΚΑ-ΕΤΑΜ