Εγγραφή & Χρήση Ηλ. Υπηρεσιών
 ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
Εγγραφή & Χρήση Ηλ. Υπηρεσιών
Υποβολή Α.Π.Δ. μέσω INTERNET
A.Π.Δ. - Γενικά
 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
Εγγραφή & Πρόσβαση στις Ηλ.Υπ.
Ενημέρωση Οφειλετών
Ρύθμιση Οφειλών
Πληρωμές μέσω Τράπεζας
 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ
Βιβλιάριο Υγείας
Παροχές Μητρότητας
Εγγραφή & Χρήση Ηλ. Υπηρεσιών
 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Γενικά
Διενέργεια Διαγωνισμών
Υλοποίηση - Εκτέλεση Σύμβασης
 
Αρχική σελίδα / Συχνές Ερωτήσεις - FAQs / Εγγραφή & Χρήση Ηλ. Υπηρεσιών

Έχω ξεχάσει τον κωδικό χρήστη και το συνθηματικό που όρισα κατά την εγγραφή μου. Τι μπορώ να κάνω;Α. Αν έχετε πιστοποιηθεί μέσω ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και εφόσον έχετε τον κλειδάριθμο, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε νέο Συνθηματικό, μέσω της επιλογής Απώλεια Συνθηματικού της υπηρεσίας Πιστοποίηση Ασφαλισμένου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://apps.ika.gr/eApplicationInsured/faces/passLost.xhtml

Β. Αν έχετε πιστοποιηθεί μέσω TAXISNET, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε νέο Συνθηματικό, μέσω της επιλογής Απώλεια Συνθηματικού της υπηρεσίας Πιστοποίηση Ασφαλισμένου μέσω TAXISNET στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://apps.ika.gr/eApplicationInsuredCertified/passLost.xhtml

Γ. Σε περίπτωση απώλειας του Κωδικού Χρήστη, μπορείτε να κάνετε Επανεγγραφή Χρήστη με διαφορετικό κωδικό χρήστη, μέσω της εφαρμογής Πιστοποίηση Ασφαλισμένου μέσω ΤΑΧΙSNET, κατά την οποία διαδικασία δεν απαιτείται η προσέλευση στο υποκατάστημα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://apps.ika.gr/gsis-ika-consumer/indexRe.xhtml


Σημείωση:

Μετά από συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες, η πρόσβαση 'κλειδώνει' για 30 λεπτά για λόγους ασφαλείας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσπαθήσετε την είσοδο μετά από ανάλογο χρονικό διάστημα.
 Επιστροφή |  Κορυφή
   
 Όροι Χρήσης   Copyright © 2001-2018 ΙΚΑ-ΕΤΑΜ