Σχετικά με τις εξελίξεις στο Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αιγάλεω
Δελτία Τύπου
Εγκύκλιοι &
Γενικά 'Εγγραφα
Νέα/Ανακοινώσεις
 
Αρχική σελίδα / Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου / Σχετικά με τις εξελίξεις στο Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αιγάλεω
  Αθήνα, 06 Οκτωβρίου 2016

Δελτίο Τύπου

Σχετικά με τις εξελίξεις στο Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αιγάλεω

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στα πλαίσια εμπέδωσης της νομιμότητας και της διαφάνειας στη λειτουργία του Ιδρύματος και αντιμετώπισης πρακτικών που χρόνια προσβάλλουν, ταλαιπωρούν και βλάπτουν την εικόνα του, συνεργάστηκε με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν, να εξατομικευτούν και να αντιμετωπιστούν παραβατικές ενέργειες στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο Αιγάλεω.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας οδήγησε στις 6-10-2016, στη σύλληψη 9 ατόμων, τα οποία, σύμφωνα με τις έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μετέρχονταν παράνομων και παράτυπων πρακτικών ώστε να υπεξαιρέσουν χιλιάδες ευρώ από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Το εύρος του αριθμού των εμπλεκομένων ερευνάται, καθώς και το ύψος του υπεξαιρεθέντος ποσού που πιθανόν υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Οι εισαγγελικές αρχές ερευνούν το ποινικό μέρος της υπόθεσης, ενώ η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έχει επιληφθεί του ελέγχου στο πληροφορικό σύστημα και στη χορήγηση παροχών προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος των περιπτώσεων και το ύψος των υπεξαιρεθέντων ποσών.

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην προσπάθεια εντοπισμού και εξάλειψης παράνομων ενεργειών, συνεργάζεται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και αξιοποιεί όλους τους υφισταμένους θεσμούς.ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ       

ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ           

 Επιστροφή |  Κορυφή
   
 Όροι Χρήσης   Copyright © 2001-2019 ΙΚΑ-ΕΤΑΜ