Απαιτήσεις Συστήματος
Εγγραφή
Οδηγίες Εγγραφής
Απαιτήσεις Συστήματος
 
Αρχική σελίδα / Εγγραφή
Απαιτήσεις συστήματος για τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ χρησιμοποιούν τις πλέον πρόσφατες και εξελιγμένες διαδικτυακές τεχνολογίες.

Για την πλήρη εκμετάλλευσή τους συνιστάται η χρήση φυλλομετρητή (web browser) Internet Explorer 9+ ή Firefox 6+ ή Google Chrome 12+. Στην περίπτωση που έχετε εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows XP συνιστάται η χρήση Firefox 6+ ή Google Chrome 12+.


Προτεινόμενες ρυθμίσεις για τον Microsoft Internet Explorer (έκδοση 7+)
Ελληνική έκδοση
Στο μενού Εργαλεία / Επιλογές Internet, στην καρτέλα Περιεχόμενο και στο τμήμα Αυτόματη καταχώρηση κάνετε click στο πλήκτρο Ρυθμίσεις. Η επιλογή Ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης σε φόρμες θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη. Σε αντίθετη περίπτωση ο Internet Explorer καταγράφει αυτόματα τους κωδικούς που έχετε πληκτρολογήσει με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο σύστημα.

Στο μενού Εργαλεία / Επιλογές Internet, στην καρτέλα Γενικά και στο τμήμα Ιστορικό Περιήγησης κάνετε click στο πλήκτρο Ρυθμίσεις. Η επιλογή στο Ελεγχος για νεότερες εκδόσεις των αποθηκευμένων σελίδων πρέπει να είναι Κάθε φορά που επισκέπτομαι τη σελίδα.

Στο μενού Εργαλεία / Επιλογές Internet, στην καρτέλα Ασφάλεια και στην ζώνη Internet πρέπει να επιλέξετε το πλήκτρο Προεπιλεγμένο επίπεδο και το Επίπεδο ασφάλειας για αυτήν τη ζώνη πρέπει να είναι Μεσαίο.

Στο μενού Εργαλεία / Επιλογές Internet, στην καρτέλα Απόρρητο (Εμπιστευτικότητα), πρέπει να επιλέξετε το πλήκτρο Προεπιλογή (Μεσαίο).

Στο μενού Εργαλεία / Επιλογές Internet, στην καρτέλα Για προχωρημένους και στην κατηγορία Ασφάλεια πρέπει να είναι επιλεγμένα τα SSL3.0 και SSL2.0.
Αγγλική έκδοση
Στο μενού Tools / Internet Options, στην καρτέλα Content και στο τμήμα AutoComplete κάνετε click στο πλήκτρο Settings. Η επιλογή User names and passwords on forms θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη. Σε αντίθετη περίπτωση ο Internet Explorer καταγράφει αυτόματα τους κωδικούς που έχετε πληκτρολογήσει με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο σύστημα.

Στο μενού Tools / Internet Options, στην καρτέλα General και στο τμήμα Browsing history κάνετε click στο πλήκτρο Settings. Η επιλογή στο Check for newer versions of stored pages πρέπει να είναι Every time I visit the webpage.

Στο μενού Tools / Internet Options, στην καρτέλα Security και στην ζώνη Internet πρέπει να επιλέξετε το πλήκτρο Default Level και το Security level for this zone πρέπει να είναι Medium.

Στο μενού Tools / Internet Options, στην καρτέλα Privacy, πρέπει να επιλέξετε το πλήκτρο Default (Medium).

Στο μενού Tools / Internet Options, στην καρτέλα Advanced και στην κατηγορία Security πρέπει να είναι επιλεγμένα τα SSL3.0 και SSL2.0.

 Επιστροφή |  Κορυφή
   
    Copyright © 2019 ΕΦΚΑ